Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na upały jakie aktualnie nawiedzają Polskę- polecam;)
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1049
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1049
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Składniki
Buraki wymyć i ugotować, gdy przestygną obrać je i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Skropić sokiem wyciśniętym z połowy cytryny.
Ogórki gruntowe i kiszone pokroić w drobną kostkę.
Oczyszczoną rzodkiewkę zetrzeć na tarce.
Koperek, szczypiorek i pietruszkę drobno posiekać.
Wszystkie warzywa wymieszać w garnku, dodać maślankę oraz przyprawy.
Całość dokładnie wymieszać i schłodzić w lodówce przez minimum 2 godziny.
Podawać oprószone koperkiem i z ugotowanym na twardo jajem.