Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeżeli ktoś Lubi danie Chińskie to polecam.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Filet,podudzie obrać ze skóry i pokroić w paski,przyprawić przyprawą do kurczaka ,czosnkiem ,wegetą i curry. Podlać olejem i odstawić na pół godz. aby przeszło przyprawami.
Rozgrzać olej na patelni i wrzucić mięso , smażyć aż do uzyskania złotego koloru,dodać łyżkę cukru a potem dodać lekko rozmrożone warzywa . Do całości dorzucamy ugotowany wcześniej ryż i doprawiamy dużą ilością Curry.Na koniec wbijamy 2 całe jaja i mieszamy do uzyskania gładkiej konsystencji.