Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze tak robiłam ten kawałek cielęciny moim dzieciom gdy były małe i teraz też gdy już są dorosłe.Po prostu uwielbiają:)
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10522
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 896
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4906
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10522
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 896
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4906
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 837
Składniki
Umyty bruścik pokroić na części,obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu. Wyjąć do naczynia ,a na tym tłuszczu usmażyć cebulę. Usmażone kawałki zalać w rondlu wodą do przykrycia mięska,dodać przyprawy i dusić około 40min, Po tym czasie gdy mięso jest miękkie dać cebulę podsmażoną i doprawić do smaku. Na końcu dać zahartowaną śmietanę.
Smacznego życzę!