Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące doskonałe na obiad dla całej rodziny ; )
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 699
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16842
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 133
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 699
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16842
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 133
Składniki
Sos: Mięso smażymy na odrobinie oleju z papryką pokrojoną w kostkę. Jak mięso dojdzie, dodajemy ok. szkl wody, i koncentrat, po chwili dodajemy pokrojoną świeżą bazylie, mieszając.
Naleśniki : Na usmażone wcześniej naleśniki (naleśniki bez cukru oczywiście) Sypiemy po garstce sera, kładziemy kilka fasolek(ok 8.) Nakładamy Po 2-3 łyżki Sosu i swijamy. Zwijać można albo jak na krokiety, albo w rulony.
Do nagrzanego Piekarnika ( ok. 220 *C) Wkładamy na Blaszce pozwijane naleśniki, oprószone Serem, majerankiem i bazylią.
Pieczemy ok 10- 15 MIN . . .
Podawać z Sosem Czosnkowym i Surówką z KAPUSTY ( Tylko nie kiszonej )