Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos wyszedł bardzo smaczny ,żurawina dodała bardzo ciekawego smaku. Polecam wypróbować tak zrobiony bigos:)
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 292
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 389
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 776
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 292
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 389
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 776
Składniki
Kapustę kiszoną odcedzić ,pokroić,zalać wodą i gotować. Po 40min.dodać kminek,ziele,liście ,suszone śliwki ,oraz pokrojoną kapustę pekińską.Gotować. Osobno pokroić cebulę,dodać 1 łyżkę smalcu , pokrojone w kostkę wędliny i podsmażyć. Podsmażone dodać do kapust,dodać żurawinę i dusić wszystko około 40min. Zrobić zasmażkę z łyżki smalcu i 2 łyżek mąki,wlać do bigosu i zagotować. Doprawić do smaku,wegetą,solą i pieprzem.
Smacznego życzę!