Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sama babka może nic nadzwyczajnego,ale w połączeniu z polewą cytrynową wychodzi na prawdę pyszne ciacho.Druga zaleta to - robi się bardzo szybko
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 88
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 233
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5393
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 88
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 233
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5393
Składniki
Jajka ubić z cukrem.Dodać roztopioną margarynę i mąkę z proszkiem
Dobrze wymieszać i wlać do foremki o wymiarach 28/23 cm.Piec do suchego patyczka.
Cytryny dobrze umyć,zetrzeć na drobnej tartce, wycisnąć sok,dodać cukier i roztopione masło
Dokładnie wymieszać.Ciasto po wyjęciu z piekarnika od razu po nakłuwać widelcem i jeszcze ciepłe polać polewą