Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 110
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 64
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42537
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 110
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 64
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42537
Składniki
Sposób przygotowania Z pieczarek usuwamy ogonki i drobno kroimy. Kroimy cebulę w kostkę i smażymy na masełku z wcześniej pokrojonymi ogonkami pieczarek. Dodajemy mięso mielone , przyprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi . Na końcu dodajemy bułkę tartą. Kapelusze pieczarek gotujemy z kostką grzybową ok. 20 minut. Po wystudzeniu nakładamy zrobiony już farsz mięsny. Pieczemy w piekarniku 30 minut w temp. 180 stopni. Przed końcem pieczenia dodajemy ser żółty i zapiekamy jeszcze kilka minut, do stopnienia się sera.