Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i bardzo dekoracyjne na każdą okazję.
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 516
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1780
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1148
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 128
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 99
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 516
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 1780
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1148
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 128
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 99
Składniki
Mąkę, cukier, wiórki kokosowe i proszek do pieczenia wymieszać i połączyć z jogurtem rozbełtanym z jajkiem.Dokładnie wymieszać.
Ciasto wlewamy do foremek na babeczki, wkładamy po kilka owoców /rozmrożonych/ i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180st.C. Pieczemy ok. 20-25 minut.
Z łyżki soku wiśniowego i cukru pudru robimy lukier i polewamy wystudzone babeczki. Na wierzch kładziemy wisienkę. SMACZNEGO!
Bardzo dobre są z malinami i jagodami. Z tej porcji ciasta wyszło mi 10 babeczek.