Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki z chrzanem do słoików.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 369
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 9410
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 40
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 369
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 9410
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 40
Składniki
Zalewę zagotowac 10 minut. Gorąca zalac buraki, odstawic na 12 godzin.
Buraki z zalewą -gorące wkładac do słoików i zakręcać . Bądz zimne i pasteryzowac 15 minut. Wychodzi ok. 19 słoiczków z dzemu.