Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najulubieńsze danie dla niejadka jakiego dane mi było wychować.Moją córcię.
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 230
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 373
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 230
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 373
Składniki
Parówki kroimy na połowę wzdłuż, połówki na połowę - powstanie z jednej strony wypukły a z drugiej płaski kształt, natnij ją jeszcze na końcach ( z dwóch stron) dwa razy - powstaną 3 nogi po każdej stronie.Na rozgrzanej margarynie smażymy parówki z jednej i drugiej strony posypać papryką ( szybciej nabiorą koloru i się zasmażą). Naprawdę nie ma się co bać papryki dzieciaki ją lubią - jest w ketchupie.