Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i orzeźwiająca woda smakowa, bez żadnych ulepszaczy i "podkręcaczy" smaku:)
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 937
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 53
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 381
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 224
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 937
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 53
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 381
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 224
Składniki
Gałązki mięty lekko roztarłam w dłoniach, limonkę i cytrynę pokroiłam na drobniejsze kawałki. Wszystko razem wrzuciłam do butelki, zalałam zimną wodą i przemieszałam. Wodę można dodatkowo osłodzić, np. miodem, syropem klonowym czy stewią- ja osobiście nie przepadam za słodkimi napojami, więc było to dla mnie zbyteczne. Uwaga! Woda im dłużej postoi tym bardziej nabiera kwaskowatego smaku:) Po wypiciu całej butelki dolałam po prostu kolejną porcję wody- nadal była pyszna:)