Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wprost idealny napój na letnie upały. Doskonale orzeźwia.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7254
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 163
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 355
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7254
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 163
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 355
Składniki
Ananasa, arbuza i gruszki obieramy, kroimy na mniejsze kawałki. Przekładamy do stojącego blendera i miksujemy na jednolitą masę. Następnie dodajemy szałwię, mieszamy łyżką i wstawiamy do lodówki na min 1 godz. Podajemy schłodzone. Opcjonalnie możemy wymieszać z niewielką ilością wody mineralnej.