Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 791
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 33
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4501
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 791
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 33
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4501
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 98
Składniki
Owoce umyć ,usunąć pestki ,pokroić i wrzucić do słoja. Wsypać cukier ,wlać spirytus i 2 szklanki zimnej wody. Słój zamknąć i odstawić na 3 miesiące. Co kilka dni nim potrząsnąć. Po tym czasie nalew przecedzić przez gazę i zlać do butelek. Odstawić na rok ,by dojrzała.