Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 30-04-2013
Bardzo miła odmiana w świecie pieczywa:). Lekka, nie zawierająca tłuszczu ani cukru bułeczka, o słodkim posmaku. Podana np. z serkiem waniliowym będzie idealnym połączeniem z poranną kawą:) Do tego banalna i szybka w przygotowaniu :)
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 4633
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 203
Najpopularniejszym daniem ze schabu są oczywiście kotlety smażone w panierce....
Odsłon: 44
Przepis dnia
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 4633
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 203
Najpopularniejszym daniem ze schabu są oczywiście kotlety smażone w panierce....
Odsłon: 44
Składniki
Piekarnik nagrzałam do 175 stopni. Składniki wymieszałam i przełożyłam do silikonowej formy na bułki (do dwóch komór) i zapiekałam przez ok.12 minut (trzeba obserwować bułki, by za mocno nie przypiekły się z wierzchu, można zmniejszyć temperaturę pieczenia).
Podałam bułeczki posmarowane serkiem waniliowym Miechów (mój ulubiony:P). Smacznego mlecznego:)