Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne danie na obiad jak i na przyjecie ;))
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 736
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 736
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 150
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
filet oplukac pokroic i rozbic na płaty przyprawic
pieczarki zetrzec na jarzyniowce na wiórki ,cebulke pokroic w drobna kosteczke,ser zetrzec .Pieczarki przesmazyc z cebulka na masle do odparowania wody dodac natke pietruszki doprawic!
Na filet klasc pieczarki z cebulka , odrobine sera zawijac chowajac nadzienie .Obtaczajac w mace potem jajku i bulce tartej formowac medaliony.
Smazymy na dobrze rozgrzanym oleju badz oliwie do uzyskania zlotego koloru .Kilkakrotnie obracajac zeby mieso w srodku dobrze sie przesmazylo. Danie mozna podac z ziemniakami lub frytkami ;)Smacznego ;))