Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaronowa sałatka z sosem tatarskim to pyszna i szybka sałatka, którą śmiało można przygotować z makaronu który pozostał z obiadu.
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 758
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 24
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4482
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 91
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 758
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 24
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4482
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 91
Składniki
Makaron łamiemy na mniejsze kawałki i gotujemy al dente (bądź wykorzystujemy pozostały z obiadu). Ogórki i szynkę kroimy w kosteczkę. Do miski przekładamy makaron, dodajemy pokrojone składniki oraz kukurydzę, groszek i paprykęj. Dodajemy sos tatarski, doprawiamy świeżo mielonym pieprzem, mieszamy. Podajemy oprószając posiekanym szczypiorkiem.