Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, zdrowe, bezmięsne danie z sosem słodko-kwaśnym
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20246
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 163
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2199
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20246
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 163
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2199
Składniki
Soczewicę ugotować w osolonej wodzie. Osobno ugotować makaron al dente. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę. Pieczarki umyć i pokroić w półplastry, podsmażyć z cebula i czosnkiem na patelni. Wlać koncentrat pomidorowy i dodać soczewicę, cukier, sól i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Sos wyłożyc na makaron. Smacznego :-)