Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko się robi i są bardzo pyszne.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 688
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16801
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 116
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 688
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16801
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 116
Składniki
wykonanie; Cukinię trzemy na tarce o grubych oczkach Mąkę łączymy z proszkiem i solą dodajemy żółtka cukinie i olej-mieszamy łyżką. Do tej masy dodajemy pianę z ubitych białek i również mieszamy. Piekłam w 150*-25 minut