Ilonar2301

Ilonar2301

Złoty Ekspert
[Przepisów: 744]

Zupa gulaszowa

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Pożywna, bardzo sycąca i lekko pikantna zupa.

Zupa gulaszowa Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Zupa gulaszowa

 

Sposób przygotowania:

Zupa gulaszowa
Wieprzowinę pokroić w kostkę. Warzywa obrać i pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć na nim drobniutko posiekaną cebulkę. Do cebulki dodać po łyżeczce ( można mniej lub więcej) obu papryk, dokładnie wymieszać. Następnie dodać pokrojoną w kostkę wieprzowinę, podsmażyć, pod koniec podsmażania dodać koncentrat pomidorowy. W międzyczasie do garnka włożyć warzywa, zalać je wodą i gotować. Do warzyw dodać podsmażoną wieprzowinę. Gotować do miękkości, przyprawić do smaku. Przed podaniem można posypać posiekaną drobno zieleniną.
Zupa gulaszowa
Zupa gulaszowa
Zupa gulaszowa
Zupa gulaszowa
Zupa gulaszowa
Zupa gulaszowa