magdas

magdas

Kuchcik
[Przepisów: 2]

Zupa Żydowska

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Bardzo smaczna i pożywna zupa.Najlepiej smakuję gdy chwilę postoi.

Zupa Żydowska

Składniki:

Zupa Żydowska

 

Sposób przygotowania:

Zupa Żydowska
Ziemniaki,marchewkę i pietruszkę kroimy w kostkę, zalewamy wodą,doprawiamy według smaku i nastawiamy na ogniu. Mięso kroimy na małe kawałki,dusimy na patelni,Pod koniec dodajemy cebulę pokrojoną w grubą kostkę.Usmażone mięso dodajemy do gotujących się warzyw.Między czasie kroimy paprykę w niewielką kostkę,Gdy warzywa zaczynają robić się miękkie-dodajemy paprykę.Pod koniec gotowania dodajemy również koncentrat i śmietanę

Tagi:

mięso