Sposób przygotowania:
Truskawki z kolendrą
Oczyszczone z szypułek truskawki posypać cukrem pudrem i pieprzem delikatnie wymieszać i przełożyć do miski na dnie której ułożyliśmy wcześniej gałązki kolendry.Polać kieliszkiem wódki i odstawić na co najmniej godzinę.
Wyjąć spod truskawek kolendrę,całość jeszcze raz ostrożnie wymieszać i rozłożyć do miseczek
*Truskawek absolutnie nie należy chłodzić w lodówce.Natomiast rewelacyjny efekt daje włożenie ich na kilka chwil do rozgrzanego pieca aż na wierzchu powstanie gorąca karmelowa skorupka,środek zaś zostanie świeżutki i zimny
Wyjąć spod truskawek kolendrę,całość jeszcze raz ostrożnie wymieszać i rozłożyć do miseczek
*Truskawek absolutnie nie należy chłodzić w lodówce.Natomiast rewelacyjny efekt daje włożenie ich na kilka chwil do rozgrzanego pieca aż na wierzchu powstanie gorąca karmelowa skorupka,środek zaś zostanie świeżutki i zimny