kasiunia11

kasiunia11

Starszy Kucharz
[Przepisów: 30]

tatar joanny

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Tego tatara możemy podać w inny sposób niż w przygotowaniu: ogórki i cebulę mięszamy z mięsem, napewno zacheyci podniebienie każdegoo......

tatar joanny

Składniki:

tatar joanny

 

  • 25dag gotowanego mięsa na tatara
  • 4 kiszone ogórki
  • 3 młode cebule
  • sól i pieprz
  • maggi w płynie
  • łyżeczka miękkiego masla
  • żółtko

 

Sposób przygotowania:

tatar joanny
-Mięso doprawiamy do smaku solą, pieprzem i maggi. Dodajemy masło i żółtko.Wyrabiamy gładką masę. -Obrane ze skórki ogórki i cebulę kroimy w kostkę.Masę mięśną wykładamy na talerz , obok układamy ogórki i cebulę. Przechowujemy w lodówcę

Tagi:

mięso tatar