EnchantedxD

EnchantedxD

Szef Kuchni
[Przepisów: 89]

Racuszki z grzybów

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

racuszki zaskamują całej rodzinie

Racuszki z grzybów

Składniki:

Racuszki z grzybów

 

  • 50 dag pieczarek
  • cebula
  • 3 jajka
  • 5 łyżek maki
  • garsć zieleniny (natka, koperek)
  • sól
  • piepz
  • tłuszcz do smazenia

Sposób przygotowania:

Racuszki z grzybów
1 Pieczarki i cebulę oczyszczamy i drobno siekamy. Dusimy na rozgrzanym tłuszczu, uważając aby sie nie przypaliły. Studzimy
2 Dodajemy posiekaną zieleninę, mąke i jajka. Mieszamy i doprawiamy do smaku. Łyżka formujemy racuszki i smażymy z obu stron na złoto

Tagi:

jajko jajka mak