iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pstrąg na masełku z sosem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Pstrąg na masełku z sosem koperkowo-miętowym

Pstrąg na masełku z sosem

Składniki:

Pstrąg na masełku z sosem

 

 

Sposób przygotowania:

Pstrąg na masełku z sosem
Pstrąga średniej wielkości filetujemy. Dwa filety z pstrąga myjemy i osuszamy . Solimy do smaku i smażymy na masełku . Robimy sos . Koperek i mięte świeżą siekamy i miksujemy blenderem z śmietana i jogurtem . Doprawiamy sola i sokiem z limonki . Sos chłodzimy . Zimnym sosem polewamy ciepłego pstrąga .Podajemy .Polecam

Tagi:

pstrąg