13sonya

13sonya

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 98]

Pikanty Kurczak z Grilla

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Piersi z kurczaka myjemy dokładnie, suszymy i przekrawamy na pół, tak aby powstały cieńsze kotlety.

Pikanty Kurczak z Grilla

Składniki:

Pikanty Kurczak z Grilla

 

  • Składniki:
  • 2 podwójne piersi z kurczaka
  • marynata (kieruje do swojego przepisu „MARYNATA PIKANTNA DO KURCZAKA”)

 

Sposób przygotowania:

Pikanty Kurczak z Grilla
Piersi z kurczaka myjemy dokładnie, suszymy i przekrawamy na pół, tak aby powstały cieńsze kotlety. Kurczaka marynujemy i wkładamy do lodówki nawet na kilka godzin. Mięso grillujemy z obu stron na złoty kolor.