eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Pieczarki faszerowane Eli z grilla

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Pyszne pieczarki faszerowane serem pleśniowym pieczone na grillu.

Pieczarki faszerowane Eli z grilla Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pieczarki faszerowane Eli z grilla

 

Sposób przygotowania:

Pieczarki faszerowane Eli z grilla
Pieczarki oczyścić i usunąć nóżki. Cebulę obrać z łupinek. Cebulę i nóżki pieczarek drobno posiekać. Do cebuli i nóżek pieczarek dodać pokruszoszony ser pleśniowy przyprawić solą (ostrożnie,bo ser jest słony) pieprzem i wymieszać. Farsz nałożyć na kapelusze pieczarek i grillować na tackach aluminiowych przez około 30 minut.
Pieczarki faszerowane Eli z grilla
Składniki do potrawy kapelusze pieczarek i ser pleśniowy.
Pieczarki faszerowane Eli z grilla
Do cebuli i nóżek pieczarek dodać pokruszoszony ser pleśniowy przyprawić solą (ostrożnie,bo ser jest słony) pieprzem i wymieszać.
Pieczarki faszerowane Eli z grilla
Farsz nałożyć na kapelusze pieczarek i grillować na tackach aluminiowych przez około 30 minut.