iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pasztet z orzechami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Pyszny pasztet -delikatny

Pasztet z orzechami

Składniki:

Pasztet z orzechami

 

Sposób przygotowania:

Pasztet z orzechami
Filety umyć, pokroić w kostkę około 1,5 cm. Z chleba odciąć skórki, rozkruszyć go, dodać śmietanę,. Śliwki drobno posiekać,dodac mieso mielone ,pasztet,pokrojona szynkę ,jajko przyprawy ,orzechy. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Żaroodporną formę pasztetową nasmarować tłuszczem, ułożyć w niej przyrządzoną masę. Piekarnik nagrzać do 165 stopni C, piec az bedzie miał złoty kolor. Podawać na zimno.