djkatee

djkatee

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 244]

Pasta z topionym serkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Polecam szczególnie z krakersami.

Pasta z topionym serkiem

Składniki:

Pasta z topionym serkiem

 

  • 1 serek topiony,
  • 2 jajka,
  • 1 łyżka masła,
  • 1 cebula,
  • 2 łyżeczki przecieru pomidorowego,
  • sól pieprz

 

Sposób przygotowania:

Pasta z topionym serkiem
Jajka gotujemy na twardo po czym rozgniatamy je razem z serkiem, masłem i drobno pokrojona cebulą. Na koniec dodajemy przecier pomidorowy, aby wszystko miało gęsta konsystencję do smarowania.
Przepis może wydawać się dość dziwny, ale smakuje naprawdę fajnie z krakersami.