goofy9

goofy9

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1117]

Pasta serowo-paprykowo-jajeczna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Mój nowy eksperyment wyszedł przepyszny, polecam

Pasta serowo-paprykowo-jajeczna Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pasta serowo-paprykowo-jajeczna

 

Sposób przygotowania:

Pasta serowo-paprykowo-jajeczna
Paprykę oczyszczamy. Ser biały wyrabiamy dokładnie ze śmietaną oraz przyprawami. Następnie dodajemy do niego startą na grubej tarce czerwoną paprykę i dokładnie mieszamy. Na koniec dodajemy ugotowane na twardo jajka, starte na tarce o grubych oczkach - całość delikatnie mieszamy. Pastą smarujemy kanapki, smacznego!
Pasta serowo-paprykowo-jajeczna
Ser biały dokładnie wyrabiamy ze śmietaną
Pasta serowo-paprykowo-jajeczna
Paprykę ścieramy na tarce o grubych oczkach
Pasta serowo-paprykowo-jajeczna
Na grubej trace ścieramy również jajka ugotowane na twardo