malgosia2661

malgosia2661

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 571]

Sałatka porowo-pieczarkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Sałatka jest bardzo delikatna w smaku i bardzo smaczna, moja rodzina zjada ją z dodatkiem każdego chleba.

Sałatka porowo-pieczarkowa

Składniki:

Sałatka porowo-pieczarkowa

 

Sposób przygotowania:

Sałatka porowo-pieczarkowa
Pieczarki gotujemy w osolonej wodzie, następnie odsączamy na papierowych ręcznikach i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, i kroimy w kostkę razem z paprykami, szczypior i pory siekamy. Mieszamy składniki, dodajemy majonez, jogurt, solimy, pieprzymy i mieszamy, wstawiamy do lodówki na kilka godzin aby smaki przeszły sobą.

Tagi:

jajko jajka