Sposób przygotowania:
Makaron orkiszowy fusilli Bartolini
Do miski włożyć biały ser, dodać sól, obrane orzechy włoskie (drobno posiekane), całość wymieszać aż powstanie kremowa masa, dodać szczyptę pieprzu. Zagotować wodę z solą i wrzucić makaron Bartolini orkiszowy, gotować go przez 5 minut. Całość, makaron i krem wymieszać delikatnie w jednej misce, polać śmietaną dodać liście aruguli, wlać trochę oliwy z oliwek i jeszcze raz delikatnie wymieszać.
Do przygotowania potrawy można również zaserwować inne formy makaronu, takie jak muszelki, nitki i pappardelle. Smacznego!
Do przygotowania potrawy można również zaserwować inne formy makaronu, takie jak muszelki, nitki i pappardelle. Smacznego!
junette
http://www.sanremogrup-oliwa.com/index.php?option=com_content&task=view&id=183&Itemid=45
elzbieta8960