ewelinuśka

ewelinuśka

Szef Kuchni
[Przepisów: 90]

Owocowa salsa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Przygotowanie: 40 minut.

Owocowa salsa

Składniki:

Owocowa salsa

 

  • szkl. drobno pokrojonych truskawek;
  • 1/2 szkl. posiekanej kolendry;
  • wypestkowana i posiekana papryczka chili;
  • 3/4 szkl. drobno pokrojonych pomidorów bez skórki i nasion;
  • 1/2 drobno pokrojonej czerwonej papryki;
  • płaska łyżeczka soli;
  • szczypta świeżo zmielonego pieprzu.

Sposób przygotowania:

Owocowa salsa
Wszystkie skł. wymieszać, doprawić i odstawić na co najmniej 30 min. do lodówki. Salsę podawać do pieczonych i smażonych ryb oraz mięs.

Tagi:

beza bezy