nieuchwytna

nieuchwytna

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 350]

Ogórki do obiadu

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Szybki dodatek do obiadu.

Ogórki do obiadu

Składniki:

Ogórki do obiadu

 

  • 3 średnie ogórki konserwowe
  • 3 większe kawałki konserwowej papryki czerwonej
  • 2-3 gałązki świeżego koperku

Sposób przygotowania:

Ogórki do obiadu
1. Ogórki kroimy w półplasterki, następnie wrzucamy do miski. 2. Paprykę dobrze odcedzamy z zalewy, po czym kroimy w kostkę, dodajemy do ogórków. 3. Koperek myjemy, otrzepujemy z wody, po czym siekamy, dorzucamy do miski, dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodówki na 15 minut. 4. Podajemy do drugiego dania.

Tagi:

ogórki