gosia56

gosia56

Złoty Ekspert
[Przepisów: 823]

Klopsiki nadziewane pieczarką

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 6

Zakąska z pieczarką marynowaną do wódeczki i nie tylko.

Klopsiki nadziewane  pieczarką Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Klopsiki nadziewane pieczarką

 

 

Sposób przygotowania:

Klopsiki nadziewane pieczarką
Do mięsa mielonego dodajemy sól,pieprz jajko ,bułkę tartą,pokrojoną cebulę dobrze wyrabiamy.Z masy robimy kulki wielkości orzecha włoskiego do srodka dajemy pieczarkę.Kulki obtaczamy w bułce tartej. Gotowe kulki obsmazamy na oleju.Podajemy na zimno jako zakąska. POLECAM ! ! !
Klopsiki nadziewane  pieczarką
Mięso mielone wyrabiamy z przyprawami i jajkiem.
Klopsiki nadziewane  pieczarką
Do srodka kazdej kulki dajemy pieczarkę.
Klopsiki nadziewane  pieczarką
Gotowe kulki obtaczamy w bułce tartej..
Klopsiki nadziewane  pieczarką
Smazymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.