Camilla0804

Camilla0804

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 301]

Kapuśniak Artura

  • TRUDNOŚĆ: trudne
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Pyszny domowy kapuśniak z dodatkiem kapusty białej z dodatkiem pieczarek na wywarze z mięsa. Polecam.

Kapuśniak Artura

Składniki:

Kapuśniak Artura

 

Sposób przygotowania:

Kapuśniak Artura
Kapustę oczyścić,opłukać, pokrajać w kostkę, usuwając głąb i grube nerwy, zalać wywarem, ugotować.

Pieczarki oczyścić, opłukać, pokrajać w paseczki, usmażyć , połączyć z kapustą, oliwkami, śmietaną wymieszaną z mąkąi sokiem cytrynowym.

Chwilę pogotować i doprawić do smaku. .

Tagi:

mięso