kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Kompot z mrożonych owoców mieszanych

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 3

Zrobić syrop z cukru i 3 szklanek wody. Dodać dla zapachu skórkę z cytryny. Na wrzący syrop wrzucić zamrożone owoce i zagotować.

Kompot z mrożonych owoców mieszanych

Składniki:

Kompot z mrożonych owoców mieszanych

 

  • mieszanka kompotowa mrożona 30 dag
  • cukier 10 dag
  • skórka cytrynowa 1 szt

Sposób przygotowania:

Kompot z mrożonych owoców mieszanych
Zrobić syrop z cukru i 3 szklanek wody.
Dodać dla zapachu skórkę z cytryny.
Na wrzący syrop wrzucić zamrożone owoce i zagotować.

Przelać do salaterki i wystudzić.