Lelio

Lelio

Kuchcik
[Przepisów: 2]

Kotleciki drobiowe z pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszne i proste w przygotowaniu kotleciki w sam raz na obiad , jak i na kolację. Nie sposób zjeść ich dużo, ponieważ zapychają :)

Kotleciki drobiowe z pieczarkami

Składniki:

Kotleciki drobiowe z pieczarkami

 

Sposób przygotowania:

Kotleciki drobiowe z pieczarkami
I. Mięso pokroić w drobną kostkę. II. Pieczarki pociąć na małe kawałki. III. Ser zetrzeć na tarce o małych oczkach. IV. Połączyć ze sobą wszystkie składniki. V. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Układać małe placuszki. VI. Piec w temperaturze stu sześćdziesięciu stopni ( w termoobiegu) około piętnastu minut. Smacznego :)