Gracer

Gracer

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 300]

Domowy hot-dog

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Na kolację dobry hod dog domowy

Domowy hot-dog

Składniki:

Domowy hot-dog

 

  • 2 szt bułki paryskiej małej
  • 2 szt parówki (wieprzowe)
  • 2 liście sałaty ozdobnej
  • 1 szt ogórek kiszony
  • prażona cebulka
  • ketchup

 

Sposób przygotowania:

Domowy hot-dog
Bułki oraz parówki(obieramy ze skórki jeżeli takową posiadają) podpiekamy w piekarniku przez około 5 minut w 170 - 180 stopniach. Bułki przekrawamy wzdłuż, wkładamy ciepłe podpieczone w piekarniku paróweczki, dodajemy plastry ogórka kiszonego oraz sałatę, całość posypujemy prażoną cebulką i polewamy ketchupem. Podajemy na ciepło tuż po przygotowaniu

Tagi:

sałata