Carrolla

Carrolla

Kucharz
[Przepisów: 4]

Grzybowe Fettuccine

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Makaron z sosem z leśnych grzybów

Grzybowe Fettuccine

Składniki:

Grzybowe Fettuccine

 

Sposób przygotowania:

Grzybowe Fettuccine
Ugotować makaron al dente Grzybki lekko rozmrozić Na patelni roztopić łyżkę masła wrzucić poszatkowane szalotki Zeszklić Wrzucić grzybki i dusić 10 minut Dorzucić drobno posiekaną natkę ilość zależy od was i poddusić 2 minuty dolać pół szklanki wody i też chwilę dusimy dodajemy kilka łyżek śmietany i doprawiamy do smaku ugotowany wcześniej makaron wrzucamy do sosu 1 minuta i gotowe Wykładamy na talerze, posypujemy parmezanem i gotowe. SMACZNEGO

Tagi:

makaron grzyby