eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Biała kapusta zasmażana Eli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 6

Pyszna młoda,biała kapusta zasmażana inaczej.

Biała kapusta zasmażana Eli

Składniki:

Biała kapusta zasmażana Eli

 

  • 1 główka młodej białej kapusty
  • 1 cebula
  • 1 łyżka smalcu
  • 1 łyżka mąki pszennej
  • sól
  • pieprz
  • cukier
  • ocet
  • 1 pęczek koperku

Sposób przygotowania:

Biała kapusta zasmażana Eli
Umytą kapustę poszatkować,włożyć do garnka,posolić,zalać wodą,gotować do miękkości i odcedzić.Cebulę i koperek posiekać.Do kapusty dodać cebulę i smalec.Kapustę doprawić do smaku pieprzem,cukrem,octem,oprószyć mąką,dodać koperek,wymieszać i zasmażyć.Smacznego!

Tagi:

kapusta