smak i uczucie

smak i uczucie

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 145]

Ciasto wytrawne z cukinii

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Ciasto wytrawne z cukinii i sera. Bardzo smaczne i wilgotne. Polecam , bo jest łatwe i szybkie w wykonaniu

Ciasto wytrawne z cukinii

Składniki:

Ciasto wytrawne z cukinii

 

 

Sposób przygotowania:

Ciasto wytrawne z cukinii
1. Jajka zmiksować, dodać mąkę i olej, proszek do pieczenia 2. Cukinię wraz ze skórą zetrzeć na tarce o grubych oczkach 3 Cebulę obrać i zetrzeć na tarce. 4. Połączyć wszystkie składniki miksując. 5 Ciasto wlać do foremki keksowej wyłożonej papierem do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C około 1 godziny